Z wielką przyjemnością informujemy, iż firma PERNOD-RICARD POLSKA wraz z marką MARTELL oraz GRUPĄ ANDERS kończą przygotowania do organizacji kolejnej edycji tego wyjątkowego wydarzenia.
XIV-wieczny Zamek krzyżacki to miejsce z ogromną tradycją, także kulinarną. Dawna siedziba Komtura, w której rycerze zakonni jadali zwierzynę i ryby z okolicznych jezior i lasów, dziś także słynie z rozmaitości smaków i aromatów.
Wielkim zaszczytem i honorem będzie zatem dla nas przyjęcie wspaniałych Gości w murach tego niezwykłego miejsca.
W PROGRAMIE M.IN:
piątek 28.02.2014 r.
- ODPRAWA UCZESTNIKÓW
- EKSCYTUJĄCY WIECZÓR W PODZIEMIACH
sobota 01.03.2014 r.
- KONKURS KULINARNY NA ZAMKOWYM DZIEDZIŃCU
- PREZENTACJE SPONSORSKIE
- WARSZTATY KULINARNE
- GALA NA ZAKOŃCZENIE KONKURSU